Dat klinkt heel simpel, maar dat is het niet voor iedereen. Gays die uit de kast zijn en voor wie het geen issue meer is, die denken daar niet eens meer over na, maar voor mannen die nog niet (helemaal) uit de kast zijn, voor sommige biseksuele mannen en voor de mannen die alleen van gay sex houden, is dat toch een heel ander verhaal. Voor hen speelt het juist een hele grote rol. In de meeste gevallen dan. En voor deze mannen zijn juist de online datingsites zo ideaal. Ze kunnen er op een veilige manier in een vertrouwde omgeving mee bezig zijn en andere gays ontmoeten. Man zoekt man is dus meer dan gay zoekt gay. 

Gay advertenties

Het is dus slim om de gay advertenties even te lezen. Misschien zoek jij de liefde van jouw leven en zie jij het niet zitten met iemand die nog niet uit de kast is, of misschien vind jij dat juist prettig en wil je dat graag met die man delen. Doe moeite voor je eigen gay advertentie, ben duidelijk en je zal merken dat je veel sneller een match vindt. 

Gay zoekt gay

Of je nu op zoek bent naar een andere gay of dat je een gay zoekt die, misschien net als jij, nog niet uit de kast is, bij ManZoektMan vind je ze allemaal. Hier komen mannen bij elkaar die andere mannen zoeken. Voor liefde, vriendschap en alles wat jij maar kan bedenken. Gay zoekt gay of man zoekt man, er zijn geen vrouwen te vinden, dus kijk je ogen uit!