Karin werd langzaam wakker van het gefluit van vogeltjes in de ochtend, en opende haar mooie ogen. Door het vrolijke gefluit stond er meteen een glimlach op haar toch al vriendelijke gezicht, en ze sloeg het dekbed van zich af.
Haar lekkere naakte lichaam voelde nog heerlijk warm, en ze liet haar handen zachtjes over haar huid glijden.
Ze voelde de tepels op haar geweldige volle tieten langzaam harder worden, en kneep er een beetje in. Ze was geil, dat gebeurde smorgens wel vaker.
Vandaag was ze echter extra geil, omdat ze niet kon wachten op wat er vandaag komen zou.
Ze kneedde haar grote, volle tieten uitgebreid terwijl ze haar benen spreidde en de sappen al uit haar lekkere geile kaalgeschoren kutje voelde druipen…

Karin had haar mooie kutje normaal gesproken nooit helemaal kaal, maar gisteravond onder de douche besloot ze haar kutje helemaal kaal en glad te scheren.
Ze had namelijk al een tijdje contact met iemand die ze op een of andere app had leren kennen ennaarmate de chats met hem vorderden, bleken ze elkaar stiekem best leuk te vinden.
Karin werd zelfs regelmatig bloedgeil van hem maar wilde hem dat niet laten weten omdat ze toch een beetje bang was dat hij haar als een of ander neuksletje zou zien.
Aan de andere kant geilde het haar ook weer enorm op om zichzelf als zijn sletje op te werpen, ook al was dat hartstikke fout.
Ze wilde wel dat hij wist dat ze geil van hem werd en hem erg leuk vond, maar wilde ook een beetje afstand houden en niet verder gaan chatten.
Aan de ene kant zou ze hem dolgraag foto’s van haar blote tieten sturen en hem zelfs laten zien hoe nat haar kutje van hem werd, maar aan de andere kant durfde ze dat weer niet.
Het punt was namelijk dat Karin getrouwd was en ondanks dat ze enorm veel van haar man hield, was er toch iets wat ze miste. Niet dat haar leven er leeg door was , maar een beetje dierlijke lust af en toe. Ja daar was Karin best aan toe.

Ze liet haar vingers langs haar schaamlippen lijden en voelde hoe vochtig ze aan het worden was.
Zachtjes kreunend duwde ze een vinger tussen haar kutlipjes en begon haar gladde kutje langzaam te vingeren.
Ze sloot haar ogen en haalde die foto van haar geheime minnaar voor zich.
Ze had in een geile bui gevraagd om een foto van zijn erectie en was op slag bloedgeil geworden op zijn lekkere volledig kaalgeschoren pik, en daarbij vond ze de persoon ook nog eens erg leuk en interessant.
Ze haalde haar vinger uit haar heerlijke geile kutje en opende haar mond. Zachtjes bewoog ze haar vinger in haar mond en ze liet haar tong eromheen draaien.
Karin proefde haar eigen kutsappen en zuchtte diep terwijl ze haar kutvocht van haar vinger likte.