Het was al laat, en ik was reeds naar bed gegaan als ik mijn vrouw Margriet stilletjes in bed voelde komen.

Ik gaf haar een kusje op de kaak en vroeg “Was het leuk vanavond”, ze was namelijk naar een feestje van haar werk gegaan, en ik had ze dus niet vroeg thuis verwacht.

”Ben je zeker, James, dat je dat echt wil weten” vroeg ze. “Ja schatje waarom zou ik niet”.

“Wel dat zal ik het jou dan nu toch maar vertellen.”

“Het is nu al een jaar lang dat je me, terwijl we neuken, heel de tijd zegt dat je graag zou hebben dat ik eens met een andere man zou neuken. In het begin vond ik dat totaal onaanvaardbaar, maar door je continue aandringen moest ik daar meer en meer aan denken.

Daardoor dat ik de laatste maand zeer geil werd door drie mannelijke collega’s, die altijd sexy opmerkingen tegen me maakten, Ik had er hoe langer hoe meer behoefte naar eens goed geneukt te worden door die mannen, een gedachte waar ikzelf echt geil van wer.

Ik weet dat ik je dat niet gezegd heb maar soms ga ik op het werk naar het toilet en masturbeer mezelf omdat die mannen me zo echt geil maken met hun opmerkingen.

Wel vanavond is het volgende gebeurd. Ik ben daar op dat feestje aangekomen, zoals je gezien hebt toen ik vertrok, was ik nogal redelijk sexy gekleed. Ik had een kort rokje aan, en wat jij niet gezien hebt is dat ik mijn slipje had uitgelaten.

Ik had door dat jij steeds maar vroeg dat ik een andere man zou neuken daar echt behoefte aan gekregen.

Op het feestje ik heb zoals iedereen eerst wat met hen gedronken en toen iedereen al een beetje tipsy was (ik had geen alcohol gedronken) begonnen ze met hun drie weer tegen mij. Ze maakten weer geile opmerkingen over mijn borsten en dat ik een geil wijf was, en dat ze me wel eens wilden neuken, en zo ging het maar verder.

Ik had wel verwacht dat ze weer zouden beginnen, we stonden volledig uit het zicht, en ik heb ze een voor een bij hun han genomen en onbeschaamd onder mijn rokje laten voelen aan mijn mest natte naakte kut. Dat is toch wat jullie willen, niet?